Blog
Minca de Jong is na het kopen van haar nieuwe keuken bij Eigenhuis Keukens 'blijven plakken'. Ze is nu zélf keukenadviseur en maakt creatieve en verrassende keukenontwerpen!
De tijd van de zomerse seizoenssalades is nog steeds in volle gang. Voor ons dus het perfecte moment een recept van een Oosterse kipsalade met pindadressing met jullie te delen. Makkelijk, vers en superlekker, wie wil dat nou niet?
Eigenhuis Keukens behoort tot een van de grootste en tevens snelst groeiende keukenorganisaties van Nederland. Door de samenwerking van een team met gepassioneerde medewerkers is werken bij deze organisatie meer dan alleen werken. Jolanda Castelijns, gastvrouw bij Eigenhuis Keukens Amersfoort, kan het weten! Zij vertelt ons graag meer over de organisatie...
In sommige delen van het land is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna zo ver. We mogen weer genieten van onze vrije dagen! Of je nou op vakantie gaat of in eigen land blijft, tijdens de vakantie wordt vaak gebarbecued. Wij geven je enkele gezonde en vegetarische recepten voor een heerlijke barbecue!
Het stomen van een maaltijd is niet alleen gezond, het is ook nog eens gemakkelijk en lekker. Ben jij een echte fan van groente? Dan is het volgende gerecht écht een aanrader. We geven je namelijk een recept met gestoomde groenten.
Naast dat de keuken moet uitblinken op het gebied van functionaliteit, is het design en de stijl momenteel namelijk net zo belangrijk. Het afzuigsysteem is hiervan een goed voorbeeld: een apparaat waarvan de techniek zich ontwikkelt, maar het design net zo goed! We vertellen je er graag meer over.
De lente is inmiddels weer in volle gang en dat betekent dat we al een tijdje mogen genieten van heerlijke groenten die bij dit seizoen horen. We geven je het recept van een heerlijke lentepasta boordevol (lente)groenten.
Keukens worden steeds moderner, hipper en unieker. Daar waar het vroeger alleen een plek was om maaltijden te bereiden, wordt er nu in de keuken geleefd. Daarom is het belangrijk dat de ruimte een sfeervol karakter heeft. De keukenwand speelt hierin een grote rol en de mogelijkheden zijn hiervoor tegenwoordig eindeloos.
Nu keukenapparatuur steeds sneller innoveert en er daardoor steeds meer slimme keukenapparatuur op de markt verschijnen, veranderen ook onze kookkunsten. We hoeven niet perse meer naar een duur restaurant om een goed stuk vlees te eten. We bereiden dit vandaag de dag gewoon zelf!
We hebben in de winter al mogen proeven van wat mooie dagen, maar nu is de lente echt begonnen! Dit betekent ook dat we weer kunnen genieten van heerlijke seizoensgroenten. Daarom delen we een verrukkelijk lente recept: zalmfilet met asperges uit de oven.