nutribullet-winnen-bij-Eigenhuis-KeukensLekker koken begint naast een fijne keuken naar jouw persoonlijke wensen, verassend vaak ook bij 100% natuurlijke producten... Die net als de Greenline keuken minder belastend zijn voor onze leefomgeving. Dat is belangrijk. Waarom? Nou gewoon, omdat jij net als wij kiezen voor eerlijke producten. Toch!? De Greenline keuken van Eigenhuis is dan niet alleen een goede, maar vooral ook een slimme keuze. Naast dat de keuken gemaakt is van BioBoard, maar liefst 30% lichter dan milieuverontreinigende spaanplaten, is deze ook nog ’ns supermakkelijk te monteren. Dat is volgens ons dubbele winst. Goed voor het milieu én goed voor je portomonnee. Of eigenlijk driedubbel: je krijgt er ook een goed gevoel van... Als je nu een offerte aanvraagt voor deze keuken mét Bosch inbouwapparatuur, krijg je een duurzame snijplank cadeau. Zomaar. Het enige wat je dus nog hoeft te doen is hier een afspraak te maken bij één van onze vestigingen.

Kom langs voor een persoonlijk advies van een professionele Health coach

Kom naar onze Health workshops en krijg van een professionele Health coach persoonlijk advies met allerlei praktische tips voor een gezondere leefstijl, gezond eten, afslanktips, meer energie etc. én maak ook nog ’ns kans op een NutriBullet blender. De health coach is 2e Pinksterdag aanwezig van 11.00 tot 15.00 uur. Kijk hieronder voor een filiaal bij jou in de buurt.

Kom langs en win

[special-map]

18-superlekkere-smoothies-van-liva
18 superlekkere smoothies van Liva
cannot find url

De Greenline keuken van Eigenhuis

Een gezonder leven begint naast goed eten bereid in een fijne keuken, verassend vaak ook bij 100% natuurlijke producten… Die net als onze Greenline keuken minder belastend zijn voor onze leefomgeving. Dat is belangrijk. Waarom? Nou gewoon, omdat jij net als wij kiezen voor eerlijke en lekkere producten. Toch!? De Greenline keuken van Eigenhuis is dan niet alleen een goede maar vooral ook een slimme keuze.

Alle voordelen van de Greenline keuken op een rij


Ruim 20 jaar ervaring
met keukeninbouw

De beste adviseurs met
de beste keukenideeën

Besparing bossen
door 37% minder hout

Veel meer draagkracht
en stabiliteit

Volledig
recyclebaar

Duurzaam en
toekomstbestendig bouwen

30% lichter
dan spaanplaat

Gemakkelijke
montage

Milieuvriendelijk
en energiezuinig

Afkomstig uit een
duurzaam beheerd bos

Geproduceerd volgens
hoogstaande kwaliteitseisen

Plaatmateriaal
gemaakt van mais

Heb je vragen over onze Greenline keuken

Wil je ook meer weten over alle bijzonderheden van onze Greenline keuken?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op